Hopp til hovedinnholdet

Liker to gutter og krangler med kjæresten. 

Jente 17 år
 

Spørsmål

kjæresten min sa han ville ha en pause, men sa han skulle tenke på det. etter han sa det begynte han å gi meg "silent treatment". etter noen dager kontaktet han meg og sa unnskyld for å ikke ha svart på meldingene mine de siste dagene og sa han tenkte over forholdet vårt og mente vi burde snakke face to face, men vi har ikke snakket til hverandre på lenge utenom sosiale media. mens dette har pågått møtte jeg en annen gutt og jeg har fått følelser for han, og selv om jeg har veldig lyst å hooke med han velger jeg og ikke gjøre det med tanke på situasjonen min. jeg vet heller ikke om jeg faktisk er singel eller fortsatt i et forhold og å være utro er det siste jeg vil. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg eventuelt skal forklare dette til kjæresten(?) min. hele greia føles som tortur

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til ung.no

Du forteller at kjæresten din har sagt at han ønsket en pause mellom dere, men at han skulle tenke på det. Etter dette begynte gav han deg "silent treatment". Etter noen dager tok han igjen kontakt med deg, og beklaget for å ikke ha svart på meldingene dine. Han ville møte deg for å snakke sammen, men dere har ikke snakket på lenge utenom på sosiale media. Du skriver at mens dette har pågått har du fått følelser for en annen gutt. Selv om du ønsker å hooke med denne gutten, velger du å ikke gjøre det. Du skriver at du ikke vet om du er singel eller i et forhold, å være utro er det siste du vil. Du lurer på hva du skal gjøre. 

Her er det en del å ta tak i, så jeg deler det opp litt. Det er nok greit for både kjæresten din og deg at dere har valgt å ta en liten pause nå som ting er vanskelige mellom dere. At kjæresten din gir deg det du kaller "silent treatement" er ikke noe fint gjort. Å ignorere andre er veldig umodent, og det løser ingenting. Jeg forstår det om du blir oppgitt og lei deg. Ofte er den enkleste og beste løsningen å snakke sammen. Det trenger ikke være vanskeligere enn at dere bestemmer dere for å møtes. Dere kan snakke om hvordan det går med dere for tiden, og ta det derifra. 

Du skriver at mens denne krangelen har pågått har du fått følelser for en annen gutt. Selv om du ønsker å hooke med denne gutten, velger du å ikke gjøre det. Det er et godt valg.

Om du er usikker på om du er singel eller i et forhold, er det beste å snakke sammen med personen du har et forhold til, så kan dere finne ut av ting sammen. 

Jeg kan ikke fortelle deg hva du skal si eller gjøre. Dette må du finne ut av selv. Du må kjenne etter hva du tror blir best for deg. Ofte er det slik at en har flere alternativer å velge mellom. Det viktigste å huske på er at du bare kan velge èn av disse guttene. 

Jeg legger ved noen artikler jeg synes du bør lese. 

Uansett hva du måtte velge å gjøre ønsker jeg deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse