Hopp til hovedinnholdet

Kan du gi meg råd til hva jeg skal snakke om til jenta jeg liker?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg er en gutt på 14 Jeg liker en jente så jævlig godt, men er ikke helt sikker hvordan jeg skal fortelle henne. Vi chatter veldig mye på snap og hun lurer tom på hvem jeg liker, jeg er også en veldig flau person så jeg har ikke fått snakket så mye med hun f2f. Kan dere gi meg råd?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Når du snakker med henne på Snapchat er det viktig å være deg selv. Bare slapp av og tenk at det går bra. 

Jeg har noen tips til hva du kan ta opp med henne:

  • Legg opp til en diskusjon. Snakk om ting som interesserer deg. Det kan være politikk, fritidsaktiviteter, skolen, TV, musikk, og så videre. Det er mye å snakke om
  • På den måten kan du også føre samtalen videre. Når du har snakket om ting du brenner for kan du spørre hun om ting hun liker. Vis at du er interessert, for da kan det være at hun også gjør det samme.
  • Avtal et møte sammen. Hvis du føler for det da. Det blir kanskje litt enklere å snakke sammen fjes-fjes og det blir gjerne litt mer personlig enn over en skjerm.
  • Før du eventuelt skal møte henne, planlegg til hva du skal si. Det kan gjøre det litt enklere å snakke med henne. Men ikke planlegg for mye, da kan samtalen høres innøvd ut og det blir litt anspent. 
  • Om det blir litt stille i perioder trenger ikke det nødvendigvis å være noe negativt. Kanskje det bare er koselig å være sammen uten å snakke i et kjør hele tiden. 
  • Kanskje jenta du liker tenker akkurat som deg. At hun trenger noe å snakke om hun også, du kan jo spørre henne;)

Håper dette var til hjelp! Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse