Hopp til hovedinnholdet

 Jeg og kjæresten min lå sidelengs og klinte veldig mye og lenge og jukket litt intens. Etter på sovnet han og jeg lå inntil ham og jeg så at han hadde øynene igjen. Plutselig begynte ham å lage litt høye stønnelyder tre ganger og han fikk rykninger som om han hadde elektrisitet i seg. Har dere nokkan ide om hva som var årsaken til dette? 

Annet 19 år
 

Spørsmål

Hei Jeg og kjæresten min lå sidelengs og klinte veldig mye og lenge og jukket litt intens. Først vil jeg si at jeg er veldig gla iham. Etter på sovnet han og jeg lå inntil ham og jeg så at han hadde øynene igjen. Plutselig begynte ham å lage litt høye stønnelyder tre ganger og han fikk rykninger som om han hadde elektrisitet i seg. Har dere nokkan ide om hva som var årsaken til dette? Fantaseret han om noe eller var det utløsning han Fikk?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er fint at du skriver til ung.no om dette!

Du spør hva det er som gjorde at kjøresten din fikk rykninger i kroppen etter av han hadde sovnet etter at dere hadde kost dere i senga.
Sannsynligvis at han drømte/fantaserte enten om det dere nettopp hadde hatt sammen eller en annen seksuell handling. Det er det mest nærliggende, tenker jeg. Om han fikk utløsning, ville du kanskje ha merket det?

God sommer til deg!

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse