Hopp til hovedinnholdet

Er det greit hvis man liker å onanere med kjæresten sin i stedet for å ha sex med penetrering?

Annet 19 år
 

Spørsmål

Hallo, er det greit hvis jeg liker å onanere med kjæresten sin enn å ha sex med penetrering? Føler sex er så mye mer enn et samleie, det å ta på et menneske er sex for meg. Man kan jo få nytelse på andre måter enn samleie? Er det ikke flere kvinner som kjenner det slik også?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Det er helt riktig som du skriver at sex mellom to mennesker er mye mer enn bare penetrering. Mange har stor glede av for eksempel det du spør om - bare onanere sammen eller hverandre. 

Det viktigste er at du/dere finner ut hvordan dere vil ha sex sammen, og at begge ønsker det og har glede av det dere gjør. Om dere begge er tilfreds med å onanere sammen og ikke ha samleie, så er det bare flott. 

Håper dette er svar på det du lurte på.

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse