Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg gi han en sjanse til?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg trenger virkelig hjelp. Vet dette sikkert blir sykt fjortisopplegg men jada. Okei, jeg har vært sammen med en fyr 2-3 ganger nå. Det er samme gutt og han såra meg hver gang, men vi har snakka sammen og funnet ut av det og jeg har tilgitt han. For ikke så lenge siden slo vi opp for 3. gang, da vi ikke hadde sett hverandre på 9 uker. Begge to "kom seg over den andre" og vi begynte å snakke igjen. Nå har det seg sånn at begge to er veldig forelska i hverandre igjen. vet ikke om jeg skal gi han en ny sjanse (som jeg har utrolig lyst til) eller om jeg skal droppe han for godt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du tviler, og er usikker på hva du skal gjøre. Når man har følelser for en annen er det vanskelig å gi slipp, men det er allikevel lurt å tenke seg om to ganger. Hvis jeg var deg ville jeg tenkt over noen elementer før jeg tok avgjørelsen. Er det noe som tilsier at det vil bli bedre denne gangen? Har han gjort eller sagt noe som viser til at du skal få det bedre nå? Takler du å bli såret igjen? Tror du det vil vare denne gangen?

Hvis det ikke virker til at ting blir bedre, hadde jeg heller fokusert på å komme meg videre. Det er klart at det virker vanskelig nå, men jeg kan garantere deg at du vil føle deg bedre etterhvert. Noen ganger må man bare gi seg selv litt tid og fokusere på noe annet. 

Er det mye som har skjedd og du tror at han kan gi deg det du trenger nå, kan du gjerne prøve å bli sammen med han igjen, men da ville jeg tenkt at dette var det siste forsøket. Du skal ikke se bort i fra at det finnes flere gutter der ute som kan passe for deg. 

Se på artiklene under. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Hvordan fortsette å være venn med eksen?

Gutt og jente (www.colourbox.com)

Å være venner med ekskjæresten kan være både fint og krevende. Selv om forholdet er over betyr jo ikke det at dere ikke kan være venner.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse