Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Var utro

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har vært sammen med en jente i 3år... hun betyr alt for meg. Hun gjorde det slutt med meg for snart 1 mnd sia, og jeg savner henne så utrolig mye. Jeg var så dum å dro å hente en gutt på byen. Jeg hadde mensen og hadde ikke noen andre tanker enn å hente han, men når jeg hadde kjørt han hjem, ble jeg med han inn. Han begynte å ta på meg. Men jeg sa nei, for jeg ville ikke svikte kjæresten min! Og jeg ville ikke ha sex uansett fordi jeg hadde mensen og han hadde ikke beskyttelse. Men vi hadde sex til slutt. For han ga seg ikke.. når jeg fortalte dette til henne.. stolte aldri kjæresten på meg igjen, og hun klarte ikke å glemme dette så hun slo opp med meg etter en stund.. hva skal jeg gjøre for å få henne tilbake? Elsker henne helt vanvittig

Besvart 12.10.2017 18:50
 

Svar
Hei

Dette skjønner jeg at er vanskelig, både for deg og for henne. Det må ha såret henne veldig, at du ble med noen andre hjem, uansett grunnen til at det skjedde. Det er helt naturlig at det kan ta lang tid igjen før hun kan stole på deg. Det var veldig modig av deg å si til henne hva som skjedde, og jeg tror at det var bra for deg å slippe å gå rundt med den hemmeligheten, selv om det skadet forholdet deres.

Jeg tror nok at hvis dette skal ordne seg, så må du gi henne litt tid før du snakker med henne. Det er vanskelig å gi noen man er så glad i, tid. Men nå er hun nok så såret at det ikke nytter å snakke med henne uansett. Gi henne tid, og ta kontakt med henne etter en stund. Kanskje når hun er klar, så vil hun snakke med deg, og dere kan prøve å løse dette :-)

I mellomtiden, så tror jeg det er viktig at du snakker med gode venner, familie eller andre du stoler på. Det er alltid godt å lufte tankene, og kanskje du også kan få noen gode råd :-) Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp.

 

Lykke til!

 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Kjærlighetssorg

Gutt er lei seg (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse