Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Jeg vet ikke om en gutt jeg liker har kjæreste. Hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg liker en gutt men er ikke sikker på om hann har kjærste eller ikke. Fikk høre av enn venn at han hadde det men er veldig usikker.jeg kunne ikke si det til noen i tilfelle det ikke er sikkert at di er sammen. Ingen av di har gitt noe tegn på at di er sammen så jeg er ikke sikker. lurer på hva jeg skall gjøre her????

Besvart 17.10.2017 18:33
 

Svar
Hei!

Jeg forstår det sånn at du liker en gutt, men du ikke vet om han har kjæreste eller ikke. Samtidig som de to ikke gir noen tydelige tegn på at de er sammen eller ikke, hvilket gjør det enda vanskeligere. 


Enten så kan du fortsette å holde ørene åpne for oppdateringer på forholdet deres, eller så kan du snakke med han om det. Du kan jo prøve å snakke med han, der du prøver å spørre han om han har en kjæreste eller ikke på en så naturlig måte som mulig. Da kan du se hva han svarer, og gå ut i fra det.

Hvis han sier at han har kjæreste da vet du det, og da kan du bevege deg videre fra han. Om han ikke har kjæreste da fikk du hatt en samtale med han, og da er det bra om han er singel og du nå kan prøve deg på han. 

Dette får du til. Jeg skal legge til noen artikler, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre