Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg få en jente til å falle for meg?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Har lyst til å ta med en jente til Oslo på åpningen av julen på Aker Brygge, men må ha noe annet å gjøre også. Er en perfeksjonist, og må ha noe eksepsjonelt som skal skje. Noen forslag på hva vi kan finne på som ikke koster mange tusen kroner? Og noen råd til hvordan jeg kan få denne jenta til å falle for meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss i Ung.

Om du ønsker at denne jenta skal falle for deg, så vil jeg si at du allerede er på veldig god vei. At du i det hele tatt ønsker å ta med denne jenta til Aker Brygge og virkelig imponere henne, er mer enn nok for at hun kan komme til å falle for deg. 

Om du ønsker å gjøre noe mer enn hva du allerede har planlagt (som allerede er veldig mye altså), så kan du ta med henne ut og spise. Akkurat Aker Brygge er nok et litt dyrere strøk når det kommer til restauranter, men bare noen få strøk unna er det nok ganske mye billigere. 

Annet enn restauranter, finnes det veldig flere cafeer, museer, parker som er koselige å vandre i og det er alltids mulig å dra på sightseeing i Oslo. Det viktigste er nok bare at dere er sammen. 

Annet enn dette tror jeg du bør prøve å slappe av. Selv om du føler deg som en perfeksjonist, så må faktisk ikke alt være perfekt. Det er faktisk helt vanlig og naturlig at noe går galt på en date. Dette må du ikke være redd for, for det kommer nok til å skje uansett, men det trenger ikke være noe mindre koselig av den grunn. Hun kan nok like godt falle for deg selv om ikke alt går helt etter planen. 

Jeg ønsker deg virkelig masse lykke til og håper du lykkes med dette! :)

Under legger jeg ved noen artikler som jeg håper kan være til videre hjelp.

Vennlig hilsen ungdomsredaksjonen, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Jente og gutt smiler til kamera (colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse