Hopp til hovedinnholdet

Min bror sin kjæreste har en lillebror som liker meg. Er dette feil?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Saken er det at jeg har en eldre bror som er nesten kjæreste med en annen jente. Hun har en lillebror som er på alder med meg. Vi snakker en del, og jeg vet ikke om jeg liker han eller ikke, men føler det blir feil over for broren min. Blir hele greia bare feil?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg forstår det sånn at broren din har en jente som han så og si er sammen med, som har en lillebror. Denne broren snakker du mye med, og du lurer på om dette blir feil. 


Jeg skjønner godt at du synes det er litt rart, og at du derfor ikke vet hva du skal gjøre. Det er kanskje litt rart fordi det blir to søskenpar som er sammen med de andre partene. Det kan hende du føler at det blir som incest, men det er det nok ikke. 

Jeg tror du bare må snakke med broren din om dette, og se hvordan dere kan gå frem med denne situasjonen. Det er nok en situasjon dere må må snakke sammen om for å finne en måte det ikke skal bli rart på. 

Det som hadde vært mest rart er om dere begge fikk barn med hverandre, men det er ganske langt frem i fremtiden, så det er nok ikke noe du trenger å tenke på det. 

Dette ordner seg nok. Jeg skal legge noen artikler til under, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Med seksuelle overgrep menes alle former for seksuelle krenkelser.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse