Hopp til hovedinnholdet

Jeg er utrolig forelsket i en gutt i klassen min, men jeg tør så vidt å snakke med han.

Jente 17 år
 

Spørsmål
Hei
Jeg er utrolig forelsket i en gutt i klassen min, men jeg tør så vidt å snakke med han. Hver gang jeg ser han har jeg bare lyst til å gå bort og fortelle han hvor mye han betyr for meg. Hva skulle jeg sagt liksom? "Hei, jeg liker deg" det blir for teit.

Men så er det en annen gutt jeg ble kjent med som bor 1 time unna meg (meg bil, 2 timer med buss) snakker masse med han på msn, og jeg er sikker på at han flørter veldig med meg, og vi har jo hatt noe på gang før. Da jeg holdt på med han var det så lett å flørte med han, det var så lett å snakke med han, og det er det fortsatt.

Vennene mine sier jeg burde bli sammen med han som bor langt unna fordi det vil gi meg "erfaring", og da heller prøve meg på han jeg liker utrolig godt senere, men jeg vil ikke det. Jeg har ikke så sterke følelser for han ene at jeg føler at jeg kan bli sammen med han, og jeg er redd for at om han jeg liker utrolig godt kanskje liker meg, får vite at jeg er sammen med en og gir meg opp / får en kjæreste eller noe.

Hva syntes dere?
På forhond, Takk^^
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!
Mitt råd er definitivt å velge han som du har så sterke følelser for i klassen din. Du må stole på deg selv.

Hvis du velger denne fyren som bor 1 time unna deg, bare for å få erfaringen, kan du risikere å miste han du egentlig vil ha. Dette må du selv finne ut om du synes er verdt det. Erfaringer vil komme av seg selv, til og med med denne gutten fra klassen din om alt går bra. Det skal du ikke stresse med.

Når det gjelder å ta kontakt med han bør du heller bare prøve å prate med han om vanlige ting i stedet for å direkte fortelle han at du liker han. Det kan du heller gjøre etter at dere har vært en del sammen. Jeg regner med at dere har felles venner, så da kan du på den måten bli bedre kjent med han og få pratet med han om du er sammen med dem. Det er også mindre direkte måter å fortelle han at du liker han, enn å si "Hei, jeg liker deg". Fortell hva du synes om han, det er ingenting flaut med å fortelle en gutt at du synes han er søt. Hvis du virkelig har likt han så lenge synes jeg du skal ta sjansen ;)

Ellers må du bare følge dine egne følelser, og ikke høre på venninnene dine. Når det kommer til det her, er det du som vet best!

Les også vår flørteskole.

Vennlig hilsen
ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking


Quiz: Hva vet du om menneskehandel?

Hva mener man med at ofre for menneskehandel ofte 'tilbakebetaler fiktiv gjeld'?