Hopp til hovedinnholdet

Har en kjæreste, men vet ikke hva jeg kjøpe til ham. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 13 år og har en kjæreste jeg har vært bestevenn me i et halvt år nå og vært samen me i 1 måned og jeg aner ikke hva jeg skal kjøpe til han. Han er sån skikkelig gutt han elsker fotball og går med caps og bruker hårvoks og gutteparfyme osv.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss i Ung.

Å kjøpe julegaver til kjæresten sin er ikke alltid så lett! Når kjæresten din er av motsatt kjønn kan det være vanskelig å vite hva man skal kjøpe og ikke. Hva er kult? Hva liker gutter? 

Spør du meg så tenker jeg du allerede er på god vei til å finne svaret. Du ramser opp at "han elsker fotball og går med caps og bruker hårvoks og gutteparfyme osv." Her er det flere gode gavemuligheter for han. Du kan for eksempel kjøpe en flaske parfyme til ham eller en boks med voks. Om du lurer på hvilken så kan du enten spørre ham om hva han bruker eller så kan du sjekke neste gang du er hjemme hos ham. 

Samtidig, du trenger ikke kjøpe noe til ham heller! Det er faktisk mulig å gi en opplevelse som gave. For eksempel så kan du kjøpe kinogavekort for to og be ham ut på date, eller skrive på et kort at du skal lage ham middag! :) Det er mange muligheter og det bare fantasien som begrenser deg.

Gi ham hva du føler for å gi!

Jeg håper dette svaret var til hjelp og ønsker deg virkelig masse lykke til! :) God jul!

Under legger jeg ved noen artikler som jeg håper kan være til videre hjelp.

Vennlig hilsen ungdomsredaksjonen, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alternative gavetips

Bake (colourbox.com)

Har du dårlig råd? Er du bekymret for miljøet? Trenger du en bursdagsgave eller julegave? Her får du tips til over gaver som verken trenger å koste mye, eller gå ut over miljøet.

Les mer

Valentinesdagen - gavetips til kjæresten din!

Jente holder et hjerte (colourbox.com)

Med Valentinesdagen kommer også forventninger om romantiske gester og gaver. Hvor mye man skal legge i denne dagen, og om man bør bruke penger på gave, er opp til hver enkelt. Her kommer uansett noen gavetips til den som sliter før den store kjærlighetsdagen.

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Gave på budsjett

Gavetips

I løpet av et år er det flere anledninger hvor du føler at du må gi en gave. Men hva hvis lommeboka er slunken? Hva skal du egentlig gi til alle sammen? Del og få gode gavetips her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse