Hopp til hovedinnholdet

Er jeg syk eller forelsket?

Jente 16 år
 

Spørsmål

hvordan følelses forelskelse som og hvordan vet man om man bare er forelska eller alvorlig syk? jeg sitter her med kvalme, kaldsvetter, har matlyst, men klarer så vidt å spise. Dette startet etter jeg begynte å høre på en viss artist som jeg har blitt helt betatt av. Jeg tenker aldri på noe annet enn den personen, hører på musikken deres hele tiden, ser på bilder, ser på musikkvideoer og ser på intervjuer. Det er som en miks av glede og sorg. Jeg blir paralysert når jeg hører på musikken deres. Er dette normalt? Hva kan jeg gjøre for å slutte? Tør ikke dra til legen. Klarer ikke slutte å høre på musikken deres heller da jeg føler meg ensom og angsten kommer tilbake

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette er vanskelig for deg. Forelskelse kan føles på mange måter, og avhenger av hvert enkelt individ. Det er mulig du er betatt av artisten, og at det er det som gjør at du føler deg syk.

Samtidig syntes jeg du skal ta følelsene på alvor. Hvis du føler at vonde følelser overtar livet ditt syntes jeg du skal prate med noen om det. Det kan være en forelder, eller en annen voksen du stoler på. 

Jeg legger ved en artikkel du kan ta en titt på. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse