Hopp til hovedinnholdet

Har vært forelsket i en jente i flere år nå, men har aldri tort å si noe til henne. Hun er sammen med en annen. Jeg har veldig lyst til å fortelle henne det..

Gutt 16 år
 

Spørsmål
Hei

Har vært forelsket i en jente i flere år nå, men har aldri tort å si noe til henne. Hun er sammen med en annen. Jeg har veldig lyst til å fortelle henne det(uansett om jeg får noe ut av det eller ikke), jeg er ganske sikker på at hun ikke er så veldig "into" meg. Har ganske så lyst til å få det ut, hun har nok en viss anelse hehe.
Egentlig så vet jeg ikke helt hvorfor jeg vil at hun skal vite det. Kanskje det bare er fordi hun kommer til å se på meg annerledes? Kanskje hun blir mer pratsom med meg??
Hvordan skal jeg starte å fortelle henne det? Hva skal jeg si? Hvordan skal jeg slutte? Hva er det jeg bør vente at jeg skal få ut av det? Hvordan kommer hun til å reagere?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.

Jeg skjønner at dette ikke er så lett, men jeg skjønner også at det kan være godt for deg å fortelle henne det. Hvordan hun vil reagere kan hverken du eller jeg vite, men de fleste mennesker blir både smigret og litt glade for denne type informasjon. Men du forteller jo at hun har kjæreste og dette legger jo ganske store hindringer i veien for at det skal bli noe mellom dere to, iallefall nå. Så, ved å fortelle henne dette vil du kanskje få det bedre med deg selv fordi det endelig er sagt. Men på den andre siden kan det bli litt vanskelig dersom hun ikke responderer slik du ønsker. Dersom kjæresten hennes får vite dette, kan det jo kanskje også bli litt bråk. Denne avveiningen får du bare ta.

Dersom du velger å fortelle henne det, er det nok best å være ærlig. Fortell henne det rett ut enten face to face  eller på f.eks msn. Det er nok lurt å legge til at du ikke er ute etter å ødelegge det forholdet hun nå er i, men at du bare ønsker at hun skal få vite det. Si også at du ønsker at dere skal være venner og at du ønsker henne det beste. Velg dine egne ord, det blir best.

Lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking


Quiz: Hva vet du om sjøvett?

Hva er grensen (hastighet) for å kunne kjøre uten båtførerbevis?