Hopp til hovedinnholdet

Jeg har likt en som jobber på skolen MiN eller jeg liker han vel litt fortsatt men nå tror jeg han liker meg!!han tar meg på skulderen når han skal hjelpe me og stryker meg på ryggen. Flere ganger har han tatt meg på rompa men han sier bare at han kom borti. Han la meg nettopp til på snap og begynte p snappe meg, jeg liker det litt men han er alt for gammel for meg vertfall nå. men jeg vil jo ikke kutte han helt fra livet mitt, hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har et problem! Jeg har likt en som jobber på skolen MiN eller jeg liker han vel litt fortsatt men nå tror jeg han liker meg!!han tar meg på skulderen når han skal hjelpe me og stryker meg på ryggen. Flere ganger har han tatt meg på rompa men han sier bare at han kom borti. Han la meg nettopp til på snap og begynte p snappe meg, jeg liker det litt men han er alt for gammel for meg vertfall nå. men jeg vil jo ikke kutte han helt fra livet mitt, hva skal jeg gjøre? HJeg har likt en som jobber på skolen MiN eller jeg liker han vel litt fortsatt men nå tror jeg han liker meg!!han tar meg på skulderen når han skal hjelpe me og stryker meg på ryggen. Flere ganger har han tatt meg på rompa men han sier bare at han kom borti. Han la meg nettopp til på snap og begynte p snappe meg, jeg liker det litt men han er alt for gammel for meg vertfall an sier at han vil møte meg i Helgene når han skal ut på byen og sånt! eg har møtt han en gang og da klina vi littt men kkkje mer enn det . for jeg ville jo ikkje ha sex med han og han lot meg gå han sa ingenting på det han, skjønte det. Han har aldri vert ekkel mot eller gjor noko jeg ikkje synstest var ok.og så ser han jo drit bra ut i tilleg da( han er 20 år)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er fint at du skriver til oss i ung.no!

Jeg forstår godt at du er usikker på hva du skal gjøre med den interessen vedkommende som jobber på skolen viser deg. Du er sikkert en søt og attraktiv jente som han sikkert også liker godt og kanskje er forelsket i.

Å innlede  et forhold til en lærer er kanskje ikke det lureste å gjøre. Om noen skulle  vite om det og melde fra om det til skolens ledelse, vil han ganske sikkert miste jobben sin. Ut fra det du skriver leser jeg at dere har klina litt, han stryker deg på ryggen og "kommer borti" rompa di og han godtar at du avviser han, så han skjønner nok at det er over grensen å innlede et forhold til deg. Om han bare er hyggelig mot deg og respekterer når du sier nei, er det i og for seg ikke nor alvorlig problem, men du er å regne for mindreårig og han er 20 år og det er hans ansvar å sette grenser.

Siden han viser deg såpass stor interesse og også snapper med deg, anbefaler jeg at du sier fra om at du synes han er kjekk, du liker han, men siden han arbeider på skolen din, er det utelukket for deg å ha kontakt med han utenfor skolen og det som har med jobben hans å gjøre. Dette bør jo han selv skjønne, men du må kanskje hjelpe han å sette denne grensen

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse