Hopp til hovedinnholdet

Hvordan snakke med noen som kanskje går litt for frem. 

Jente 15 år
 

Spørsmål

hei jeg har et lite ¨problem¨vi fikk en gutt i klassen no etter jul/nyttår og vi begynte ikke å snakke før en dag etter han kom. og to dager etter fikk jeg vite at han crushe på meg og jeg på en måte crushe på han men siden vi ikke kjenner hverandre og i tillegg går han veldig fort frem...(sier jeg er gla i deg,legger planer flere måneder fremover osv) og jeg blir litt ukomfortabel og som sagt at han går for fort frem for meg. så jeg har tenkt litt og synest vi kanskje skal bare være venner til vi blir bedre kjent og KANSKJE tar det videre senere men går litt saktere frem. men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si det til han for jeg er redd for at han skal blir såret så jeg lurer på har dere noen tips.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Skjønner at det kan være lit vanskelig å snakke med han om dette, i og med at dere tross alt ikke kjenne hverandre så godt. Likevel, hvis han går fort frem er jo det et tegn på at han liker deg og du burde derfor ikke være så redd ofr å snakke med han om slike ting. Når du sier at du syntes at ting kanskje går litt fort, behøver ikke dette å bety at du ikke liker han, hvis du understreker det motsatte. Dette er tvert imot et tegn på at du tar forholdet deres seriøst. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Jente og gutt smiler til kamera (colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse