Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kontrollerende og manipulerende kjæreste. Hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Tror kanskje kjæresten min er psykopat. Han er kontrollerende og manipulerende og kritiserer omtrent alt jeg gjør og støtter meg svært sjeldent. Om han har en dårlig dag blir jeg gjerne skjelt ut uten å ha gjort noe og han lar vær å ta kontakt på et par dager før han tar kontakt igjen og sier unnskyld.. men det samme skjer igjen hele tiden.. jeg er sliten av dette og er mye «redd» eller nervøs. Han har blitt værre og værre over tid. Utenpå virker han veldig sjarmerende, snill og kjærlig, så jeg kan ikke snakke med noen som kjenner meg og han om dette, for jeg er redd ingen vil tro meg. Jeg tør heller ikke å gjøre det slutt for jeg vet at han kommer på en eller måte til å ta hevn.. han vet nemlig ca alt om meg dessverre. Dette er fordi jeg stolte på han før. Vi har vært sammen i snart 2 år. Hver så snill å hjelp meg

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer