Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er forelska i sønnen til stefaren min... Og så har jeg aldri hatt kjæreste, og heller aldri kysset noen før.Føler meg veldig klar for det! Noen tips?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei !

Har et par spørsmål som jeg håper å få svar på :)


Først vil jeg bare si at jeg digger siden deres, og at den har vært til stor hjelp ! ;D


Jeg er ei jente på 15 år som er litt fortvila. Jeg har aldri hatt kjæreste, og heller aldri kysset noen før. Dette syns jeg er både flaut og kjedelig. Alle venninnene mine har eller har hatt kjæreste. De snakker om hvor koselig det er, og at jeg burde se å skaffe meg jeg også. Problemet er bare at jeg ikke vet hvordan. Jeg er ganske sjenert, og er redd for å vise følelser. Har vært forelsket noen få ganger, men det har liksom ikke blitt noe av.

Begynner på vidregående til høsten, og syns det begynner å bli på tide å skaffe seg kjæreste. Føler meg veldig klar for det! Noen tips?

Min mamma og pappa er skilt, og for noen år siden fikk mamma seg en ny samboer. Han er veldig koselig, og jeg trives sånn som jeg har det nå. Greia er at mamma sin samboer har en sønn fra et tidligere forhold. Han er bare et par år måneder eldre enn meg, og selvfølgelig måtte jeg bli forelsket i han. Stormforelsket! Problemet er at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Vi snakker en del sammen, og har det morsomt. Har også en anelse om at han kanskje liker meg. Også han er ganske beskjeden, så vi kommer liksom ikke noe lenger enn å prate sammen og sende blikk til hverandre. Har veldig lyst til at det skal bli noe, men vet ikke hvordan jeg skal gå fram. Er så redd for å bli avvist!

En annen grunn til at jeg ikke tørr å gå noe lenger er mamma og faren hans. Er redd de skal finne ut om det, og det virker veldig dumt, for vi er jo tross alt stesøsken!

Det ble to lange spørsmål, men håper det går greit :)
account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer