Hopp til hovedinnholdet

Har kjærlighetssorg etter at jeg er forelsket i giftet seg.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Alt startet da jeg skulle til vennen min for å kjøpe mat! Også plutselig så ser jeg en gutt jeg ikke kjenner og vi fikk øye kontakt også gikk han opp til mg og ville snakke litt, men jeg ble redd og dro bare. Jeg tenkte på gutten lenge den dagen! Men det var ikke positive tanker, tenkte æsj han er skummel osv.han er 21 og jeg er 17. Etter den dagen så ble jeg forelsket i han da jeg så han 3 dager etter i byen, jeg bor i Oslo BTW. Jeg ble betatt av han veldig fort, unaturlig fort. Og han bodde 5 min unna huset mitt jeg var gal etter han men vennene mine tenkte jeg crushet han bare men jeg hadde aldri følt sånn før, dt var ekte og jeg følte det. Hver gang vi gikk forbi hverandre vi hadde øye kontakt. Men etter 7 måneder han giftet seg, og helt siden da jeg var knust. Var knust før det Også. Gråtet hver dag på grunn av han, jeg det er ikke normalt. Men det verste er han ble naboen min med kona hans. Klarer ikke å glemme han dt har gått 1år snart, han påvirker livet mitt

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Jeg forstår det som at gutten du har vært forelsket i har giftet seg, og det forstår jeg at er veldig vondt. Kjærlighetssorg er vanskelig for mange, og det kan kjennes innmari tøft.

Dessverre så er det jo slik at denne gutten er gift nå, og det er det nok ikke noe du kan gjøre noe med. Selvom det er veldig vondt så må du prøve å fokusere på å bearbeide følelsene dine, slik at du kan komme deg over denne gutten. Det varierer veldig hvor lang tid man bruker på å komme seg gjennom disse følelsene, men den gode nyheten er at det alltid blir bedre når man får gitt det litt tid.

Ett godt råd er å snakke med noen du stoler på om hvordan du har det. Det hjelper alltid å få snakket med noen, bare for å tømme seg litt for tanker og følelser.

I tillegg er et godt råd å prøve å finne på hyggelig ting med folk du er glad i innimellom. Rett og slett å ta en pause fra det vonde for å ha det gøy. Ofte blir det verre om man bare stenger seg inne og er alene med de vonde tankene.

Jeg legger ved noen artikler som kan være gode for deg å lese og ønsker deg lykke til.
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? Husk at man ikke kan bli likt av absolutt alle. Hva kan du gjøre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell