Hopp til hovedinnholdet

Redd for å miste kjæreste 

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei, Har vært i et forhold med en jente nå i snart 7mnder. Hun er utrolig fin og snill, og vi har det veldig bra sammen. Jeg sliter bare litt med ensomheten når vi ikke er sammen. Jeg føler at jeg må gi henne oppmerksomhet hele tiden, det er ikke noe hun har spurt om det er bare sånn jeg føler det, tror det har noe med at jeg er veldig redd for å miste henne, og at jeg trenger en slags anderkjennelse på at det fortsatt er oss to. Hun er også litt dårlig til å ta kontakt og spørre om vi skal finne på noe, det er det alltid jeg som gjør. Hun sier alltid ja når jeg spør. Har peøvd noen ganger å ikke ta kontakt med henne gjennom hele dagen men gir inn til slutt. Jeg tenker på dette hver dag hele tiden, og jeg lurer på hva jeg kan gjøre for at dette skal bli bedre. Om jeg skal fortelle henne om det? Isåfall hvordan skal jeg gå frem? Jeg vil ikke virke som en innpåsliten type heller. Håper dere kan gi meg noen råd, hadde satt veldig pris på det.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er helt vanlig at man kjenenr på denne følelsen i et forhold, spesielt når man er så glad i noen som deg. Derfor er det på mange måter et sunnhetstegn å for det viser at du er veldig glad i henne. Siden det viser nettop dette er det ikke flaut eller innpåslitent å fortelle henne om det, for hun blir mest sannsynlig bare smigret. Synes dette derfor er den beste du kan gjøre. 

I et forhold er det veldig viktig med kommunikasjon og du vil nok oppleve at dette blir mye lettere når dere for pratet om det og dere begge er oppmerksom på det.  

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Par (www.colourbox.com)

Å være i et forhold kan både være tøft og fint. Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig stor trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

Les mer

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

Trist jente krangler med kjæresten (www.colourbox.com)

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre - både om det som er fint og om det som er vanskelig.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ekteskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ekteskap