Hopp til hovedinnholdet

Jeg sender nudes med en som er eldre, er dette galt?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Vet ikke om dette er rett emne å stille spm i... Men jeg snapper med en gutt som er 4 år eldre enn meg(19år). Jeg vet ikke hva jeg føler om han, men jeg vet at venninnen min liker han. Jeg og han har sendt nudes til hverandre.. Og jeg likte det. Jeg liker å snappe med han og vil gjerne henge med han. MEN han er 4år eldre, som er litt mye synes jeg, og venninna mi liker han, og det er fetteren til ei annen venninne av meg... Jeg lure på om hva jeg skal gjøre? Skal jeg og han bare fortsette å sende nudes? Eller er det galt? Jeg og han har møttes 3 ganger, men da var han full. Han virker som en herlig person! Hva skal jeg gjøre???

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Tusen takk for spørsmålet ditt!

Jeg forstår at du står i et dilemma og det er kjempebra at du vil tenke over dette.

Jeg tenker at det som krever ekstra ettertanke her er:

Aldersforskjellen og at dere som det høres ut til ikke har særlige følelser for hverandre. Jeg tror det er lurt å tenke grundig over hva du ønsker for deg selv, ikke bare nå men også i fremtiden.

Finn ut av hva du tenker rundt seksualiteten din og dine følelser. Er det godt nok for deg å dele intime sider ved deg selv med noen du er usikker på eller som du ikke har et likeverdig forhold til?

4 år er stor aldersforskjell! Mange sender bilder fordi de ser opp til den som er eldre og synes det er stas å bli spurt om bilder. Alt som har med sex og seksualitet er best når det skjer mellom noen man er trygg på. Som du sikkert vet så kan nudes fort komme på avveie eller vises til andre. Og følgene av dette kan være svært ubehagelige.

Dersom det du ønsker er en likeverdig kjæreste som elsker deg og setter pris på deg for den du er så er kansje ikke denne 19åringen verdt å satse så mye på.

Så har du jo også venninda di som har følelser for denne typen. Hvordan ville du ha reagert om hun sendte nudes til noen du var forelska i? De fleste ville ha blitt såra og lei seg.

Vennskap er ofte viktigere enn gutter som er 4 år eldre!

Jeg synes det er supert at du ønsker å tenke igjennom dette og til syvende og sist er det bare du som kan finne ut hva du velger å gjøre. Og hva som er bra for deg selv og for venninna di! Husk at du har et VALG, og at du skal leve etter dette i ettertid <3

Jeg heier på deg!

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det straffbart å sende nudes?

Gutt tar bilde av lettkledd jente (colourbox.com)

Noen synes det er spennende å sende naken- og lettkledde bilder. Men hva er egentlig lov å sende? Og er det ok å dele bilder og filmer videre med andre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell