Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ei moden jente som nå i den siste tida har blitt forelsket i en gutt fra barcelona

Jente 16 år
 

Spørsmål
Hei =)
Jeg er ei moden jente som nå i den siste tida har blitt forelsket i en gutt fra barcelona. Han er 24 år gammel. og jeg vet ikke om det kan fungere! vi snakker mye sammen, og jeg har møtt han og sånn. Er dette uforsvarlig ??
Han er kjempe søt altså :P Foreldrene mine synes det er uforsvarlig, og de liker ikke at jeg snakker med han og sånn. jeg må da få bestemme det selv??
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei
Jeg kan godt forstå foreldrene dine som ikke liker at du skal være sammen med en gutt som er så mye eldre enn deg. En gutt på 24 år har som regel helt andre behov enn det en jente på 16 år har.

Han er myndig og kan gjøre ting du ikke kan delta i på mange år. Det kan hende du vil bli såret når han går ut på byen med venner og finner på ting du ikke kan gjøre.

Det at avstanden er så stor gjør dette også komplisert. Forelskelse er ikke lett. Du ønsket kanskje ikke dette svaret, men tenk deg om før du innleder ett forhold til en gutt som er så mye eldre. Foreldrene dine er bekymret for deg ut fra at de er glad i deg og har omsorgen for deg.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om forsikring?

Hva gjør du hvis du mister passet ditt i utlandet?