Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min kysset to jenter på fest. Var han utro?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Kjæresten min er 18, han var på fest Idag! Kom hjem ganske brisen. Og sier 2 jenter hadde kysset han men at han ikke kunne stoppe de fordi han var så full. Vil d si at han har vært utro? Jeg er usikker. Er litt såret men vet ikke hva jeg skal gjøre. Ælsker han enda. (Har vært sammen i et halvt år)

Besvart 19.03.2019 22:32
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!
 

Hvis det virkelig er sant at han var så full at han ikke klarte å stoppe disse jentene, vil jeg ikke si han var utro. Da er det derimot disse jentene som har utsatt han for overgrep.

Verken du eller jeg var der, og dermed er det umulig å vite hva som skjedde. Da må du velge om du skal stole på han eller ikke.

Om du stoler på han, må du også gå videre og ikke tenke mer på dette. 

Om de skulle skje igjen derimot, ville jeg vært mer skeptisk. Å være sammen med en person du ikke kan stole på, er ikke holdbart i lengden. 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forhold