Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har problemer med kjæresten min.

account_circle

SPØRSMÅL

hei,, eg er ei jenta på 17 år. eg har då eit problem.. eg er veldig sjalu for typen min. han har prøvd å slå opp med meg 2 gonger dei siste to vekene, men me kom til ein konlusjon til slutt begge gangene. grunnen til at han ville det var på grunn av han meinte eg kontrollerte han for mye. etter den første gangen han prøvde å slå opp, begynte han akkuratt å snakke med ei jenta på snapchat, eg synest jo ikkje det var greit, osv. og han fekk henna på 2 plass der og, og han kjørte ho heim etter ein fest. og eg er bare så forferdeli sjalu. og det som plage meg at han bryr seg mest om rykte sitt enn koss eg føler det, at vis han slette ho fra snapchat, eller slutte å snakka med ho så komme folk til å ikkje like ha. eg måtte ha sletta 3 gutter før pga han ikkje likte at eg snakka med dei, mens med eingogn han legge til ei jenta og snakke med ho, og ho e på andre plass hos han så er det plutselig greit. synest bare det er så vanskeli å ikkje ver sjalu. hjelp meg!! vil at det skal end bra

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer