Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg liker han, men jeg vet ikke hva han tenker.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har tenkt litt over dette i det siste... Det var en gutt jeg holdt på med før. Han var da 15. Jeg tror vi begge likte hverandre. Vi brukte å henge ute eller så var vi hos meg. Vi så vanligvis på Netflix også begynte vi ofte å kline rett før han måtte dra.. sist gang ble vi kåte og klina heftig. Det endte opp med at jeg sugde han. Faren skulle liksom hente han om 5 min. Fikk ikke avslutta. Alt ble litt kleint og vi har ikke hengt sammen etter dette. Jeg har sett han i på butikken osv og vennene hans erter han sånn litt når de ser meg og spør om han ikke skal gå til dama si. Jeg bare ignorer de, men smiler litt til han. Greie er at jeg var sjukt forelska i han før og savner han litt nå egentlig. Vil treffe han igjen, men usikker på om han bare er ute etter kos eller om vi kunne blitt noe mer... vi holdt på i en måned eller noe sist.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer