Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Forelsket, og litt sjenert

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg er en jente på 14 snart 15. Eg snakker ganske mykje med ein gutt som går på skulen min. Han er eit eit år eldre og er veldig snill. Eg trur eg liker han veldig godt me har snakket i 2 måner på snap men ikkje så mykje i virkelig heten. Me går begge på Tensing og der er me nokon gong ilag men det er ikkje så mykje. Eg er ganske sjenert og eg syns ting er kleint feks om han avviser meg. Eg syns han er veldig søt og han har sagt at han syns eg ser fin ut uten sminke og at eg ikkje treng det. Men eg er fortsatt veldig usikker eg har veldig lyst til å bli bedre kjendt med han, altså å være med han på fritiden og kanskje FaceTime. Men eg har ikkje lyst tio å spør for eg er redd for å bli avist. Eg føler også eg kan stole mykje på denne gutten . Eg liker han veldig godt men korleis kan eg vite om han liker meg uten å Spør om det.? Tips til korleis eg kan bli mindre sjenert? Og kanskje korleis eg kan snakke med han meir på ekte?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer