Hopp til hovedinnholdet

Aldersforskjell

Gutt 18 år
 

Spørsmål
hei:) jeg har sett litt på flere spørsmål her og jeg bare lurte på jeg er en gutt på 18 år og jeg har en nabo på snart 13 år som jeg tror jeg er veldig forelsket i og jeg tror hun liker meg også. grunnen til at jeg tror jeg er forelsket er for at jeg tenker på henne hele tiden og jeg til og med drømmer om henne, jeg og henne har vært naboer siden hun var 10 og jeg 16 og selv da tenkte jeg masse på henne men jeg tenkte det kom til å gå over men det har det ikke gjort og vi har masse felles interesser og vi kan prate om alt. hva skal jeg gjøre? er det drøyt å spørre henne om hun liker meg og kansje kysse henne? et kjapt svar hadde vært veldig fint:)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
 

Heisann!

 

Jeg tenker det ikke er lurt av deg å ta kontakt med denne jenten enda. Hvis du er forelsket i henne bør du vente noen år før du tar kontakt. Du er 18 år  og hun er 12 år. Det er veldig stor aldersforskjell på dere når hun er så ung som hun er. Det er også straffbart for deg å innlede et seksuelt forhold til henne da hun er under 16 år. Jeg tenker det klokeste av deg er å holde deg unna henne til hun nærmer seg 16 år.

 

Lykke til:-)

 

Vennlig hilsen helsesøster


Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om pubertet?

Hva er vanlig søvnbehov for ungdom mellom 14 og 18 år få hver natt?