Hopp til hovedinnholdet

Plutselig slo han opp, og jeg vil ha han tilbake!

Jente 14 år
 

Spørsmål
Hei :) først vil jeg bare si at jeg elsker siden deres! For ca ett år siden, ble jeg sammen me en gutt som er to år større en meg.. vi pleide ikke og vere me hverandre før vi ble sammen. Jeg ble så utrolig forelska i han, og det føltes bare så rett. Men så gjorde han det slutt, og plutselig "hatet" gjengen hans meg, og jeg aner ikke hvorfor? Men det hender at jeg er me dem av og til, men jeg klarer ikke og komme over denne gutten. Har prøvdt og se etter andre gutter, har også hatt noen sommerflørter, men tenker bare fortsatt på denne gutten. Og når jeg ser han så får vi øyenkontakt av og til. Bør jeg kjempe for og få han tilbake eller?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for ros! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd.

Det virker som noe gjorde at han putselig mistet interessen for deg. Jeg vet ikke hva det er, men det er ikke uvanlig at man plusetlig får kalde føtter. Det er godt mulig at han også fikk det. Det er rett og slett ikke alltid man kan forklare det, og kanskje det er derfor han plutselig slo opp med deg- som lyn fra klar himmel.
Hvis dere fortsatt kan snakke sammen uten at det blir rar stemning mellom dere, burde du prøve å hinte litt til at du vil at dere skal prøve på nytt. Men vær forsiktig! Gutter liker ikke jenter som er klengete. Flørt med han, ikke overdriv- men slik at han fortsår at du ha lyst til å prøve på nytt. Hvis du plutselig angrer på at du prøver deg på han igjen, kan du tenke slik: "jeg har ingenting å tape". For det har du ikke! Du har jo ikke gutten, og hvis du ikke får han- er det jo ikke slik at du mister han igjen. Men jeg antar at dere kommer til å finne tilbake sammen igjen, ettersom så er det ofte slik at man nesten alltid har litt følelser igjen for sin siste kjæreste.

Lykke til!

Mvh,
ungdomredaksjonen i ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om stipend og lån på videregående?

Er Lånekassen i sosiale medier?