Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg glemme han, eller prøve å få han?

Jente 15 år
 

Spørsmål
Hei :) Jeg er en jente på snart 16 år. Siden januar har jeg vært forelska i en gutt på 19. Vi har bare vanket sammen tre ganger, for da trodde vi at vi skulle starte ett band sammen med to andre. Men det ble ikke no av bandet. Så vi mistet kontakten i en måned. Men jeg klarte ikke å få ham ut fra hodet mitt! Du skjønner, han var så snill og søt. Ikke bare det; han var alt jeg ønsket og alt jeg trengte eller kom til å trenge. Han var så ærlig og moden. Så jeg gikk rundt i en måned og tenkte på ham. Til slutt så fikk bestevenninnen min meg til å tørre å snakke med ham på msn. Så jeg gjorde jo det. Da virket det som om han var ivrig etter å høre hva jeg har gjort og fortelle om det han har gjort. Jeg ble jo kjempeglad da vi greide å holde kontakten. Men msn er jo ikke nok. Jeg kan jo ikke vite om han flørter med meg, eller om han bare er full når han gjør det. De gangene som han flørter eller ''hinter'' så oppfører han seg merkelig og skriver ting som kan virke litt alkoholpåvirket. Også kan han si ting som ''...jeg får ikke sett det fine smilet ditt'' fulgt av ''ser du, jeg er ikke bare slem''. Dessuten så er jeg femten og han er nitten! Han tar meg helt sikkert ikke på alvor, og syns sikkert at jeg er umoden. Men jeg kan ikke dy meg! Jeg er så forelska i han! Vi har så utrolig mye tilfelles og jeg er bare så forelsket! Det gjør at jeg ikke har det bra. Selv om jeg virkelig har prøvd å finne meg en annen eller glemme han, så tenker jeg alltid på ham når jeg er sammen med en annen gutt. Det er veldig rart, men det føles som om jeg virkelig har falt for denne gutten. Jeg har lyst til å si det til ham, men jeg er så redd han skal avvise meg. For det har skjedd en gang før, og da føltes det ikke som det gjør nå. Jeg er så redd jeg kommer til å ødelegge dette her. Heller tør jeg ikke spørre ham om vi skal finne på noe, for jeg blir utrolig deprimert hvis han sier nei. Tror du han er det minste intressert i meg? Hvordan kan jeg glemme han? Selv om jeg egentlig ikke vil! Dette er bare så utrolig frustrerende... Så hva skal jeg gjøre? Jeg står foran en blindvei.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er veldig kjipt når man kommer i en slik situasjon som du er i nå. Det føles helt forferdelig, og man føles ut som man er den enste i hele verden som føler seg slik. Men slik er det ikke, tro du meg- det er mange som opplever kjærligheten slik.
Du må bestemme deg enten for og kjempe for å få han, eller å glemme han helt. Hvis du bestemmer deg for å få han, må du bite tennene sammen og spørre om dere skal finne på noe. Det finnes ingen annen måte å bli bedre kjent, og det er bare når man møtes man kan sjekke om kjemien stemmer. Det er alltid en mulighet for at han kommer til å si "nei", men da kan du i hvert fall ha på samvittigheten at du prøvde- og ikke tenker i ettertid om dere kunne ha vært perfekte sammen.
Hvis du bestemmer deg for at du skal glemme han, så må du vite at du kommer til å få en fryktelig kjærlighetssorg- men til slutt kommer du til å kommer over han. Bare vær forbredt, men viktig og vite at det kommer til å gå fint til slutt, og at du til slutt kommer til å møte din drømmeprins. Du må bare finne ut hva du har lyst til, og velge ut fra det.

Lykke til!

Mvh,
ungdomsredaksjonen i ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om russetida?

Hva er viktig når man bestiller russeeffekter på nettet?