Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i storebroren til en venninne..

Jente 14 år
 

Spørsmål
jeg er forelsket i broren til en vennine av meg.. han er 18 år men jeg tørr ikke snakke med han annet en på mail. Jeg er skikkelig forelska men han er så mye eldre å jeg er redd for å snakke med han :/ Hva skal jeg gjøre ?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det du først burde finne ut, er om venninnen din syns det er ok at du holder på å få kontakt med broren hennes. Det er mange som blir veldig irritert over venner som holder på med søsknene deres. Bare husk at venner alltid kommer før gutter.
Hvis venninnen din syns det er helt greit at du har kontakt med broren hennes, så må du satse på han. Selv om han er eldre, så må du snakke med han helt normalt og ikke tenke på aldersforskjellen. Snakk med han om vanlige ting, men husk og småflørte med han også. Du er jo tross alt interessert i han og har lyst til å holde på med han. Snakk med han på mail og lignende først, og etterhvert kan dere jo møtes å snakke sammen da. Hvis du syns det er flaut å møte han alene, kan du prøve og få møtt han når dere begge er med sammen med andre!

Lykke til!

Mvh,
ungdomsredaksjonen i ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om trafikkregler?

Er det lov å snakke i mobiltelefonen mens du kjører bil?