Hopp til hovedinnholdet

Slått opp med kjæresten for 3. gang.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år . Jeg har det veldig vanskelig for tiden,kjæresten min har nettopp slått opp med meg for 3 gang tror jeg . Vi har hatt det vanskelig gjennom hele forholde vårt . han bor i oslo og jeg i verdal ,og det blir litt vanskelig for hverandre . så gjennom hele forholde vårt har vi vært sure og grettne og det har vært litt sjalusi inne mellom . jeg skriker her og da,når jeg er alene . jeg bor sammen med mammaen min . jeg savner ham veldig og vil veldig gjerne møte ham . for vi har enda ikke møttes . og vi vil det begge to ,og i går så sa jeg at jeg savna ham og han sa at han savna meg . men det virker ikke som om han savner meg . også nå så sitter han og snakker med ei bifil jente . og jeg er litt forbanna! Jeg er ikke så flink til dette men jeg forsøker så godt jeg kan . men jeg vil ha ham tilbake . Kan dere i ung.no vær så snill og hjelpe meg med og prøve og bevise at jeg faktisk snakker sant til exn min og at jeg stoler på ham ,og at jeg elsker ham for den han er ! han stoler ikke på meg i det hele tatt. men jeg snakker faktisk sant til ham,jeg ville aldri ha løyet til kjæresten min. ps: jeg har bare sett ham på web(kamra) på msn hvis dere vet hva det er ! og han er kjempenydelig . vi var sammen i 2måneder og noen uker . husker ikke helt . Jeg vil gjerne prøve igjen med ham ,fordi jeg er forferdelig glad i ham ,men får ikke til og bevise det nok. og jeg vil gjerne ringe ham på telefonen men han tørr ikke og snakke med meg . Noen gode råd til meg ? hilsen jente på 13 år .

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Hvis dere skal være sammen, må dere jo kunne klare å snakke sammen på telefon og møtes. Jeg synes du skulle ringe ham og fortelle at du savner ham. I og med at dere bare har chattet sammen, kan det sikkert føles litt rart ut til å begynne med, men fort vil dere nok merke at det går lettere å prate sammen.

 

Du bør også finne ut hva han virkelig vil, for hvis han allerede har slått opp tre ganger, er det jo ikke sikkert at han er sikker. Du får spørre hvorfor han er så "av og på" når det gjelder følelsene sine overfor deg. Du bør også kjenne på dine egne følelser, om det er nettop han du vil ha, eller om det rett og slett er en kjæreste du vil ha. Blir det ikke dere to, får du huske på at det finnes andre - og kanskje er det bedre og lettere å ha en kjæreste som bor der du bor og som du kan treffe og finne på ting sammen med.

Hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om minoriteter?

Får alle asylsøkere bli i Norge?