Hopp til hovedinnholdet

Jente på 17 år, han er 14!!

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei. I fjor sommeren 2010 (da var jeg 16 år) så møtte jeg en kjempe fin gutt på campingen, jeg skal møte han igjen i år 2011! jeg likte han kjempe godt, og han likte meg. Han sa han var 16 år og at han gikk i 10ende klasse, men dagen etter fikk jeg vite at det var bare tull, han var 3 år yngre enn meg! Vi var med hverandre hele tiden og hadde det kjempe gøy. Jeg ble forelsket i han, men ingen av oss tørte å si det. Men har snakket med han kjempe mye i løpet av dette året, og begge to har innrømt at vi liker hverandre, jeg savner han så utrolig mye og han savner meg, han sier at jeg er den fineste jenta han har sett! I år 2011 ble jeg 17 år, han er nå 14 år. Han begynner i 9 klasse, og jeg begynner i 1 vgs (jeg er født i 94 men jeg går med 95) Er det for stor aldersforskjell? Det kommer jo litt ann på modenheten, men jeg føler selv at jeg oppfører meg som 16-17 åringer flest, så jeg er ikke noe barnslig etter alderen, er mentalt 16-17 år. Jeg tror også han er mentalt 14 år. Men likevel gikk vi PANG kjempe godt sammen, og vi merket ikke aldersforskjellen og mange av de andre sa at vi så like gamle ut. Vennene mine er kjempe snille og bryr seg ikke om at han er 3 år yngre. Men lurer på hva familie og andre venner og slekt sier :S Men når jeg begynneer på vgs så blir jeg jo kjent med nye folk, og de kommer garantert til å kalle meg pedo osv. Fordi jeg har hørt endel andre har sagt at Selena Gomez er pedo siden hun er sammen med Justin Bieber som er 2 år yngre! og han jeg liker er 3 år yngre, (men bare 2 klasse trinn yngre) Når det kommer til klining så er det han som maser mest om at han vil kline :P og vis vi blir kjærester så ville han ha sex etterhvert, det sa han xD men jeg vet at vis han blir sammen med meg så blir han det fordi han er glad i meg og liker meg ikke pågrunn av sex, klining osv. Men hva kan jeg svare vis noen kaller meg for pedo? og er det for stor aldersforskjell? Takk for svar å sånn :D

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Aldersforskjellen kommer mest an på hva man føler selv! Det er du selv som vanligvis kan føle på problemene med det, men du sier jo at dere har det kjempebra sammen, at du ikke merker aldersforskjellen, og at vennene dine synes det er OK. Da synes jeg det er helt greit. Familien din tror jeg ikke kommer til å synes noe dumt om det, da tror jeg heller de ville reagert negativt hvis du var sammen med en som var mye eldre enn deg - dette fordi de er redde for at du skal bli presset til å gjøre noe du ikke vil med kroppen din.

 

Hvis folk på skolen kaller deg pedo, så sier du bare at du er skikkelig glad i han, og at du ikke bryr deg om at han er yngre enn deg. Det er jo ikke vanlig at jente er 3 år eldre på din alder, men det kan skje, og hvis det fungerer er jo det kjempebra. Man skal være sammen med de man VIL være sammen med, og ikke de som er mest sosialt akseptert. Det der kommer du nok til å finne en måte å takle. Det er sikkert noen av venninnene sine som begynner på samme skole som deg, og da støtter de deg.

 

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no


Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell