Hopp til hovedinnholdet

jeg lurer eldig på om han liker meg enda og slik er det unormalt å vere forelska i en som er så mye yngre enn seg når man er jente?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei! jeg føler jeg har et stort problem. jeg har ''møtt'' en fyr(sammenheng mellom foreldrene våres) som jeg synst er skikkelig søt, og når jeg og han skulle overnatte med en annen jente, skulle vi holde på med NSP (han og den andre jenta går i/skal starte i 6.kl nå og jeg i 9.klasse) vi gjorde mye crazy stuff og når hun jenta skulle ned å pusse tennene og stelle seg til kvelden, satt jeg og spillte DS og da kom han bort til meg og prata litt(husker ikke hva helt hva han sa)og vi satt og småprata litt(jeg likte ham ganske godt) og da ar det en av oss (husker ikke) som spurte om vi virkeig skulle kysse(vi måtte egentlig gjøre det på NSP jeg og han, men begge nekta fordi begge trodde den andre ikke ville)og da gjorde vi det, eller jeg lente meg over han, og kyssa kan lett på munnen. litt etterpå kom hun jenta opp igjenn, og da såg jeg han angra på at han hadde kyssa meg, så han sa han var kvalm og ville hjem. etterpå det har jeg vert så SYYKT forelska i han, vet ikke hva jeg skal gjøre, når han starter i 8.klasse, starter jeg i 1.klasse på vidergående. jeg lurer eldig på om han liker meg enda og slik er det unormalt å vere forelska i en som er så mye yngre enn seg når man er jente? (han er ganske moden)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Man kan forelske seg i folk av alle aldre, og det er ikke unormalt å falle for en gutt som er yngre enn seg. Det kan hende at han liker deg når han begynner i 8. klasse, men jeg synes ikke at du skal regne med at du fremdeles liker ham da! Når du begynner på videregående, vil du merke at aldersforskjellen mellom dere to plutselig vil virke mye større. Du kommer til å møte mange nye mennesker på din egen alder som også vil vise interesse i deg!

 

Du må også huske at dere to da vil være på veldig forskjellige steder i livet, og dere vil ønske forskjellige ting. Han vil ikke være klar for å være i det samme forholdet som du da har lyst på.

 

La tiden roe ned forelskelsen, så ser du nok hva jeg mener. 

Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell