Hopp til hovedinnholdet

Er kjempeforelsket i en gutt på snart 18 år og vil ha mer kontakt med ham.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er ei jente på 16 år, og jeg har et lite problem. Jeg er kjempe forelska i en gutt på snart 18 år. Vi var kjempe gode venner når vi var små, men det ble brått brutt når han flyttet. Vi har ikke hatt noe kontakt siden. Har bare sett han av å til, og ikke tenk noe mer over det. I vinter hadde vi gjevnig kontakt, men jeg sa aldri mer en hei og hade. Fordi det bestandig var så mange rundt oss. Men jeg har så lyst til å ta kontakt med han, men jeg vet ikke hvordan jeg skal få det til. Jeg har sendt han en gang et spørsmål til han på facbook og da fikk jeg igjen svar, også når jeg skrev ok fikk jeg igjen et blunkefjes. Har også sendt han et spørsmål etter det, men det fikk jeg ikke igjen noe svar på. Synes kansje facbook er et litt kleint sted å "skjekke" på. Har du noen tips til meg, om hva jeg skal gjøre? Og det blunkefjese, hva var det,kan det bety noe? På forhond takk!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du synes det er en litt vanskelig posisjon, og at du synes facebook er et litt kleint sjekkested. Men du skriver at du gjerne vil ha kontakt med han, og da synes jeg det er riktig av deg å prøve på det. Det kan godt hende han synes det er koselig, dere var jo gode venner før. Hvis du har mobilnummeret hans kan du jo sende han en sms, det er på en måte litt mer personlig enn facebook. Kanskje kan du finne noen gode tips og råd i artikkelene under? Det er desverre vanskelig for meg å vite hva det blunkefjeset betydde, men det er jo et bra tegn at han sender deg det.

 

Vennlig hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse