Hopp til hovedinnholdet

Lar eldre menn beføle meg + celulitter og strekkmerker  

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jente, 14år. Jeg faller OFTE for eldre menn, alt fra 20-35...Og jeg klarer bare ikke å slutte å elske en av lærerene på skolen min(eks-svømmelæreren min, har han ikke i noe fag lenger) han er 28år og vi ''holdt på'' om du forstår. men etter vert brøt han all konakt og jeg har bare blitt mer og mer forelsket i ham..selv om jeg er stormforelsket i ham blir jeg ofte betatt og flørter med eldre menn og siden jeg er pen om jeg får si det sånn. Så flørter de tilbake og jeg begynner å kysse me noen og de får beføle meg osv. Men jeg vil slutte siden det er ikke lovli`? er d vell? Men hvordan? sprs 2, har celluitter som jeg ikke kan fordra på rumpa og på lårene samt strekkmerker (stygge/massive strekkmerker over hele lårene mine) noe som jør meg veldi usikker på svømming osv og når jeg er på ferie, stranda osv Er det mulig å bli kvitt det eller må jeg bare bli vant til dem? MVH PT

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det som er ulovlig er å ha samleie med en person som er under 16 år. Dette kan du lese mer om i artikkelen "Seksuell lavalder - hva sier loven?" som jeg har lagt ved svaret. Det er likevel ikke noe lurt at du lar så mye eldre menn beføle deg. Mange vil anse det som moralsk feil, spesielt av de mennene som beføler deg. De er fullt klar over hvor ung du er, at du er under den seksuelle lavalder og at det er feil av dem. Jeg tror du tenker det du gjør og tenker at du vil slutte fordi du føler på deg at det blir feil. Se heller på gutter på din egen alder! Det er mange flotte gutter som er like gamle som deg eller ett og to år eldre. Når du lar disse mennene kysse deg og beføle deg gjør du deg også mer sårbar for overgrep. De kan utnytte deg og overtale deg til å være med på mer enn bare beføling - noe som helt klart ikke er lovlig. I tillegg skal du vite at en lærer på en ungdomsskole ikke har lov til å være involvert med en elev.

 

Når det gjelder celulitter og strekkmerker er det noe mange jenter sliter med. Strekkmerker kan komme av noe så naturlig som at du har vokst raskt - noe som er veldig vanlig i din alder. Det finnes mange forskjellige kremer mot både celulitter og strekkmerker, men det er usikkert hvor mye disse hjelper. Hvis du går til legen finnes det mange forskjellige behandlinger, blant annet massasje for celulitter og laser for strekkmerker. Jeg anbefaler deg å konsultere med legen din for å finne ut hvor omfattende problemet er og hva dere eventuelt kan gjøre med det.

 

Mvh

ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Kva veit du om bustad og flytting?

Kor lenge kan du spare til bustad på BSU-konto?