Hopp til hovedinnholdet

Mine foreldre vet ikke at kjæresten min er fem år eldre.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hey, jeg er ei jente på 15. Jeg og typen min (20) er kjempe glad i hverandre vi har vært sammen i 1 mnd snart. Men problemet mitt er at jeg bor i Kr.sand å han bor i Fredrikstad noe som blir en veldig lang avstand fra hverandre noe som gjør at det blir veldig vanskelig å få møtt hverandre, så jeg må liksom enten ta tog eller buss opp til han noe jeg ikke kan gjøre hver eneste dag. Men det var ikke noe spørsmål i det. Det jeg ville si var: Mine foreldre vet INGEN TING om dette å det gjør det enda vanskeligere for meg å se han. Jeg vet at min mor og fare ville blitt satt ut om de viste jeg var sammen med en på 20, så tør ikke å si det til dem. Så vis jeg skal komme meg opp til han så har jeg nødt til å lyve om hvor jeg skal å sånt. Å det vil jeg ikke men vil heler ikke fortelle at jeg er sammen med en på 20. Hva skal jeg gjøre? "/

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg vet ikke hvordan du har blitt kjent med kjæresten din, og om du har sett han i virkeligheten ennå, og vet hvordan det ville være.  Jeg forstår at du gjerne vil se ham når du er forelsket, samtidig som du både har praktiske hindringer, og mer samvittighetshindringer som du må forholde deg til. 

 

Jeg syns det er klokt av deg å lytte til samvittigheten din som sier deg at du ikke bør lyve for foreldrene dine.  -Det å lyve blir det som regel bare trøbbel av.  Da tenker jeg at du har to valg; Enten å forelle dem om ham og spørre om du kan invitere ham på besøk så de får hilse på ham (foreldre blir gjerne tryggere når de får hilse på), eller vente litt med å treffe ham og se hvordan forholdet deres utvikler seg når dere har så lang avstand mellom dere. 

 

Les litt om avstandforhold i artikkelen under.


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell