Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelske ti en italiensk gutt på 25 år. Kan sex komplisere ting?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg er en jente på 17 år som møtte en gutt i sommer. Han er italiensk og vi er utrolig forelsket i hverandre. Vi har vært sammen utrolig mye og vi tilbrakte nesten hele sommerferien sammen. Jeg klarer ikke å stoppe å tenkte på han forteller meg at han er veldig forelsket i meg, men vi sliter på noen områder med hensyn til at han er 25 år. Jeg skal besøke han nå i ferien og gleder meg utrolig, men jeg lurer på hva som kan skje når vi er så langt fra hverandre i alder. Jeg har utrolig lyst til å ha sex med han, og jeg er kåt på han hele tiden. Vi har ikke hatt sex enda fordi jeg ikke har vært klar, men jeg føler meg klar nå. Kan det komplisere alt? Jeg har egentlig mest lyst til å flytte sammen med han sånn at vi bare kan være sammen.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Når man blir forelsket i en man møter på ferie er det alltid vanskelig å fortsette forholdet på grunn av avstanden. Med tanke på at det er åtte år mellom dere, byr det nok på enda flere utfordringer. Når du skal besøke han på nytt, tyder det jo på at det er alvor mellom dere, men jeg synes allikevel du skal tenke over om dette forholdet er noe å satse på, både med tanke på aldersforskjellen og avstanden. Diskuter det gjerne med foreldrene de har nok noen kloke synspunkter på det. Når det gjelder om du skal ha sex med han eller ikke, er det du som må kjenne eter om du er klar og føler deg trygg på han. Det er viktig at dere bruker kondom, så slipper du å få eventuelle kjønnssykdommer. At dere har sex vil nok kunne forandre forholdet deres, men det er vanskelig å vite på hvilken måte.

 

Hilsen redaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell