Hopp til hovedinnholdet

Er det unormalt å ha et forhold til en som er tre år eldre? Gavetips?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 14 år, og holder på med en gutt på 17 år. jeg er veldig forelsket i han, og han er forelsket i meg også. Jeg er velldig usikker på meg selv og det vet han også. Jeg stoler fult ut på han og han er utrolig forståelse full. Jeg har sakt til han at jeg vill vente med forholt til jeg er helt sikker på at jeg vill ha han. Men er det unormalt og ha forhold med noen som er tre år eldre? Alle tror jeg er mye eldre og får sjokk når jeg sier jeg bare er 14år.. Så lurer jeg også på om dere har noe tips om hva jeg kan gi han til 18års dagen, har lyst og gi noe spessielt til han

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det er ikke unormalt å ha et forhold til noen som er tre år eldre, men det er litt mer vanlig når man blir eldre enn det dere er nå. Det kan komme noen vanskeligheter med akkurat det, men det er fullt ut mulig! Jeg legger ved en artikkel om aldersforskjell i kjæresteforhold som du kan lese. Der står det blant annet om noen utfordringer man kan møte på. 3 år er derimot ikke den største aldersforskjellen.

 

Hvis du vil gi noe litt spesielt, så synes jeg enten du kan gi han en opplevelse eller noe dere to kan gjøre sammen, eller et forstørret bilde av dere to sammen. Gi han billetter til en konsert, kino, lag han et hjemmelaget gavekort på middag (enten på restaurant eller hjemmelaget) eller lignende.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Valentinesdagen - gavetips til kjæresten din!

Jente holder et hjerte (colourbox.com)

Med Valentinesdagen kommer også forventninger om romantiske gester og gaver. Hvor mye man skal legge i denne dagen, og om man bør bruke penger på gave, er opp til hver enkelt. Her kommer uansett noen gavetips til den som sliter før den store kjærlighetsdagen.

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell