Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan jeg få jenta jeg liker til å like meg, og ikke bare som en venn?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er utrolig forelsket i en jente som er 2 år yngre enn meg, hu blir 15 i år og jeg blir 17. Jeg har prøvd å hinte litt til hu, og jeg er utrolig sikker på at hu veit at jeg er keen på hu, men tror dessverre jeg er blitt friendzoned. jeg har snakket med hu hver eneste dag helt siden 23. januar..det er ganske lenge syntes nå jeg, det er som oftest jeg som starter samtalen men hu gjør det noen ganger selv, det er jo et godt tegn ikke sant? hun kaller meg gutten min noen ganger og jeg kaller henne jenta mi noen ganger bra ikke sant? vi har også 2 faste kallenavn til hverandre jeg kaller hu Kenny og hu kaller meg Mongoo, er kanskje litt rart men det er ganske spesielt og jeg liker det. jeg har ofc også en wingman, siden etter uttalige ganger jeg har feilet med å få meg jente siden jeg tydeligvis mistolket signaler, jeg merker at jeg lett tror at en jente er interissert i meg, når hu egentlig bare vil være en venn..så jeg har vanskelig for å stole på mitt eget instinkt når det gjelder sånt..men uansett det min wingman fant ut var at hun ja som sagt har meg i friendzone, men at hu liker utseendet mitt og personligheten min. men det som mangler er lizzm den ene gnisten! så hovedspørsmålet mitt er egentlig hvordan kan jeg komme meg ut av friendzone og skape denne "gnisten"...jeg vil ikke gi opp og jeg kan ikke feile..denne jenta betyr alt for meg som en venn og jeg håper det kan bli noe mer...hvis jeg feiler og det starter å bli litt kleint mellom oss, og at vi slutter å prate sammen...kommer jeg rett å slett til å dø..jeg vil gjøre alt for hu..hu er ikke som alle andre..hu er mye bedre på alle måter..for å prøve å beskrive hva jeg føler om henne kan jeg si at hun er min definisjon av PERFEKT! jeg håper nå at dere/du skjønner hvor viktig hun er for meg og at jeg ikke kan feile med hun, men hvis jeg heller ikke prøver litt forsiktig å komme ut av friendzone dør jeg sakte men sikkert på innsiden fordi jeg vil alltid være så nær henne men også så langt unna. har dere noen råd til hvordan jeg kan komme meg ut av denne friendzonen på en sakte og sikker måte..der hvor det ikke er noen stor sjanse for å feile, jeg vil heller ha en metode der jeg bruker 10år på å komme til mitt mål enn å miste henne! taakk på forhånd.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer