Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt forelsket i en jente i  Telemark over nettet. Skal jeg besøke

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei. er en gutt på snart 22. er blitt litt smålig forelsket i ei jente i telemark, bor på sørlandet. det er over internett da.jeg har ikke komt langt i livet.gått livets skole,å har ikke mye å tilby henne.(dette vet hun litt om) hun vil jeg skal komme på besøk, å jeg vil, men vet ikke om jeg tør. hun er snart 30. hva burde jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Før du bestemmer deg for hva du gjør, er det lurt å finne ut litt mer om denne jenta! Du har jo kun snakket med henne over internett, og du vet jo ikke helt sikkert at hun er den hun utgir seg for å være. Søk litt på nettet, spør om dere kan ta en videosamtale, søk litt på familien hennes. Kanskje du også kan ta kontakt med familien eller vennene hennes? 

 

Hvis du er helt sikker på at hun er den hun er, så kan du bestemme deg for om du skal besøke henne. Er du blitt veldig forelsket i denne jenta, og har du veldig lyst til å komme på besøk synes jeg du kan gjøre dette. Tenk at da får du hvertfall sjekket ut om dere passer sammen. Dersom du synes det er litt langt til Telemark, kan du jo for eksempel spørre om dere kan møtes i en by  i midten? På denne måten må hun også komme til deg, noe som kan bekrefte om hun er interessert i deg på samme måte som du er i henne. 

 

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse