Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket eksen min, tips til hva jeg kan gjøre eller si?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg er en gutt på 13 år og jeg er forelsket i en jente i klassen min,jeg har vært sammen med henne før,men hun slo opp. Jeg lurer på hvordan jeg skal si eller vise henne at jeg liker hene?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Hvis dere ikke har snakket så mye sammen etter dere slo opp med hverandre, er dette første steg i riktig retning! Snakk med henne for å vise at du ikke helt har gitt henne opp enda. Fikk du også noen grunner til at hun slo opp den gangen hun fortalte deg at hun ikke var interessert lenger, kan du jo tenke litt over disse. Er du villig til å forandre på dette for at hun igjen skal bli interessert i deg? Eller er det hun er misfornøyd med en så stor del av deg at det ikke går ann å forandre på?

 

Finner du ut at det er mulig å forandre på, må du vise ovenfor henne at du har forandret deg! Hvis du i tillegg flørter litt og gir henne oppmerksomhet, kommer hun nok til å skjønne at du er interessert. Start samtaler, og vær ekstra oppmerksom på henne også når det er andre i rommet.

 

Har du lyst til å fortelle at du liker henne rett ut, synes jeg du rett og slett skal si det på den måten du har lyst. Du kan enten hinte til det over chat på facebook, eller du kan si det ansikt til ansikt en gang du har spurt henne om dere skal møtes. Det viktigste er at du finner en metode du selv er komfortabel med!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse