Hopp til hovedinnholdet

han har sakt at han ikke har lyst til å snakke med den virkelige meg. 

Jente 15 år
 

Spørsmål

hei jeg er en 15år gammel jente som er forelsket i en gutt som er 2 år yngre. jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. har en fake facebook profil der jeg snakker med han. han har sakt at han ikke har lyst til å snakke med den virkelige meg. hva gjør jeg? skal jeg bare gi slipp på han eller? trenger hjelp. hilsen DESPERAT!!!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmålet!

 

Selv om det er vondt å høre, så synes jeg at du skal la ham gå når han sier at han ikke er interessert. Han har jo ikke lyst til å snakke med deg, noe som er et klart tegn på at han ikke kommer til å bli kjæresten din nå med det samme.

 

Jeg synes ikke du skal ta det så tungt- det er nok mange andre gutter der ute som passer deg bedre enn ham. For det første er jeg helt sikker på at du vil få en mye bedre kjæresteopplevelse av å være i et forhold med en som er like gammel som deg. Selv om det bare er to år mellom deg og gutten, er akkurat de to årene fylt med veldig mye forandringer. Du er rett og slett på et helt annet sted enn ham, og trenger noe annet i et forhold enn hva han gjør. Dere to som kjærester ville antageligvis ikke ha gått så bra nettopp på grunn av dette.

 

Bruk gjerne litt tid med de på trinnet ditt- vær med på fester og finn på ting etter skolen. Du skal ikke se bort ifra at du har gått helt glipp av de kjekke guttene på din alder mens du har vært opphengt i 13-åringen. Se deg om, og lev litt da vel!

 

 

Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell