Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i en gutt som er 5 år eldre.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 15 snart 16 år. Og forelsket i en gutt som er 5 år eldre, han jobber på barneskolen/SFO. Har ikke hatt noen kontakt med han, men han smiler til meg.. og jeg liker han. Men han er ikke så mye på skolen, siden jeg er på ungdomsskolen, så ser jeg han ikke så mye. Vet ikke når han jobber, men hva skal jeg gjøre? eller skal jeg ikke gjøre noe? vil jo bli venn med han. og noen tips? <3 siden dette er vanskelig, siden eldre jo vanskeligere og bli kjent med noen du liker. klem fra jenta15år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Denne gutten er jo ganske mye eldre, så det er jo ikke så sannsynlig at han er interessert i jenter som er så mye yngre.  At han smiler til deg trenger jo ikke bety at han er forelsket.  Det går jo selvsagt an å prøve å bli litt kjent med ham og se om han er interessert i det i første omgang.  Si "hei" til ham og prat litt med ham når du møter på ham.  -Men det kan nok hende at du ikke skal ha for store forhåpninger om at han skal bli noen kjæreste. 


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell