Hopp til hovedinnholdet

Er 15.  Forelsket i en mann på 28.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 15 år som er meget forelsket i en mann på 26-28 ? år. Alt startet på en fest jeg var på. Jeg la merke til han med en gang. Vi snakket og lo veldig mye sammen. Øyen kontakten var der hele tiden. Bare får å informere gjorde vi ikke noe annet. Jeg husket ikke hva han het etter den festen, eneste jeg husket at han sa han var 26 år gammel. En uke etter på møtte jeg han på vei hjem fra skolen. Han gikk med en kamerat. Vi hadde hadde øye kontakt helt til vi gikk forbi hverandre. Så et par uker etter det så møtte jeg han på en kebab sjappe og vi stirret intenst på hverandre, kunne ikke få blikket vekk.Da bestemte jeg meg får å finne ut hva han het og adde han på facebook så vi kunne få kontakt. Og det klarte jeg. Vi snakket i en uke så møtte jeg han en gang til i byen med en kompis og dama til kompisen. Øyen kontakten var der og vi bare så på hverandre hele tiden , men han sa ingenting til meg eller jeg til han. Så nå har vi begynt å snakke mer på facebook og jeg har fått nummeret hans og han mitt. Vi har en del felles bekjente osv. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal få til å være med han. Eller hvordan alders forskjellen kommer til å bli. For på facebook står det han er 28 og han sa han var 26. Jeg er ikke sikker på om han husker min alder, men jeg tror det. Hva skal jeg gjøre? Hvordan kan jeg få vært med han får å bli bedre kjent? Hva har aldersforskjellen å si? Får å si det sånn er han ikke en "good guy" type , mer "bad" , men han er ganske sjenert type osv. Men jeg klarer ikke å slutte å tenke på han, det er helt magisk, fra første gang jeg så han i øyene sa det pang. Og selvom jeg blir snart 16 så har jeg opplevd litt av hvert.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

En mann på 28 år, er for gammel for deg.  Dere har helt ulike liv og helt ulike erfaringer og sosialt liv.  Mitt råd til deg er at innser at han er alt for gammel for deg, og prøver å se deg rundt etter noen som er mer lik i alder som kan være mer passende å satse på for deg. 

 

Beklager at jeg ikke kan støtte deg mer i dette, men jeg tror at det nok er best sånn. 


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell