Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg få kjæresten min til å slutte å sende meldinger til andre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 som har en kjæreste i samme klasse som meg. Vi er sammen veldig mye og vi kysser og kliner. Men jeg har holdt på med broren hans før jeg begynnte å like han å hans bror er ikke over meg enda. Han ser på meg og snakker OM meg hele tiden. Jeg synes han er kjekke ja men jeg tror ikke jeg har følelser for han. Men bak til poenget kjæresten min kan være litt anneledes noen ganger som, han liker ALLE profilbildene til bestevenninen min og han kommenterer '' Pen <3'' Jeg vet at han sender hjerter til henne og andre jenter. Jeg var på facebooken hannes og han hadde skrevet '' Natta sov godt <3'' Til hun. I helgen så var jeg, han og en annen bestevennine (ikke hun han sender hjerter til) og kjæresten hennes. Vi var på butikken og vi hadde kjøpt oss kjærligheter og han tok kjærligheten og klisset den over munnen sin og gikk å kysset venninen min på kinnet, Men det var ikke et ordentlig kyss men et kjapt et og det gjorde han flere ganger. Jeg satt å så på det men jeg vet at han ikke liker henne men likevel. Jeg gråter når jeg hører på musikk som minner meg om han og jeg tror ikke han vet at jeg bryr meg om at han sender hjerter til andre jenter. Broren hannes altså tvilling broren, Jeg vet ikke om jeg har følelser for han enda for det er litt rart å se på han og jeg smiler nesten bare når han er tundt meg. Han ser jo på meg hele tiden og alle sier at han liker meg enda. Så spørsmålet mitt er... 1. Hva skal jeg gjøre for å få han til og slutte med det 2. Skal jeg holde på han? 3. Hva med broren hannes 4. Hvis jeg skal snakke med kjæresten.. Hva skal jeg snakke med han om ? 5. Hvordan skal jeg få han til og forstå at jeg blir lei meg når han gjør sånne ting ? Pliiz svar kjapt.. PS: Elsker sidene, de er veldig til hjelp :)) <3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for hyggelig tilbakemelding! Jeg skjønner at det ikke er noe hyggelig for deg når kjæresten din er sånn mot andre jenter. Antagelig mener han ikke noe vondt med det, og vet ikke hvordan du opplever det. Derfor er det viktig at du foreteller han det. Ta en prat med han og fortell hvordan det oppleves for deg når han for eksempel kysser andre jenter på kinnet eller kommenterer på bildene deres på Facebook slik som han gjør. Det er viktig å få frem at du stoler på ham, men at oppførselen hans kan såre deg. Antagelig har han forståelse for det, og når han vet om det, kan han jo gjøre noe med det. 

 

Sånn du beskriver det, virker det jo som du og kjæresten din egentlig har et fint forhold og at du liker han, og jeg tenker at hvis han slutter med den oppførselen som plager deg, vil dere få det enda bedre. Så lenge dere har et fint forhold og du er glad i kjæresten din, bør du holde på ham. Hvis du synes det er plagsomt at broren hans er på den måten mot deg, bør du ta en prat med han.

 

Hvis kjæresten fortsettere å gjøre ting som gjør at du blir lei deg og mistrives i forholdet, bør du nok vurdere å slå opp, men ofte blir ting bedre av at man er åpne og ærlige med hverandre hvis det er noe i forholdet man føler er dumt.

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forhold