Hopp til hovedinnholdet

Han reagerer ikke på at jeg gir komplimenter. Hvordan får jeg dette til?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, ja jeg er da 14 år (98'er) og er forelsket i en som er 17 år tror jeg (95'er) jeg bor i Oslo og han bor i Stavanger. Vet ! komplisert.... men det er liksom den kjemien vi har når vi snakker sammen og jeg kan ikke bare glemme han. Jeg prøver å gi han komplimenter, men det reagerer han ikke noe på for han tror jeg bare tuller... hvordan kan jeg få dette til å funke?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg vet jo ikke så mye om hvordan dere møttes og hvor godt dere kjenner hverandre, og det er vanskelig å vite hva denne gutten tenker. Men selv om han det virker som han ikke reagere på komplimentene dine eller det viker som han tror du bare tuller, så kan det hende at han tar det til seg allikevel og setter pris på det, bare at han ikke helt tør å vise det. Jeg synes at du skal fortsette å gi han komplimenter, og gjerne si at du mener dem også. Hvis dere er sammen ansikt til ansikt, er det selvfølgelig mye lettere å gi komplimenter og å se hvordan han reagerer på det, men jeg skjønner at det kan være litt vanskelig når dere bor så langt unna hverandre. Hvis du vil at det skal bli noe mer mellom dere, er det nok allikevel lurt å tilbringe tid sammen. Hvis det er sånn at du ikke har møtt denne gutten i virkeligheten, men kun på nett, kan det nok bli vanskelig å få et forhold til å fungere,og da kan det nok være lurt at du heller prøver å finne deg en som bor nærmere og som er yngre. Når man blir kjent med folk over nett er det også viktig å ta forhåndsregler, for det er mange som ikke er den de utgir seg for å være. Hvis du for eksempel skal møte han bør du ha med deg en voksen som kan passe på at alt går fint for seg. Les de vedlagt artiklene for flere tips.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du trygg og smart på nett

Trygg på nett (colourbox.com)

Internett er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell