Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelska i treneren min, hva skal jeg gjøre?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei :) jeg er en jente på 16 år, og jeg liker treneren min! men han er 12 år eldre enn meg.... Og jeg lurer på hva jeg skal gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det er normalt å kunne bli betatt av sånne type forbilder og eldre personer som man har mye med å gjøre. Likevel så tror jeg selv du skjønner at 12 år er en alt for stor aldersforskjell, og at han verken kan og sikker ikke vil involvere seg med en av de han trener og som er så mye yngre.

 

Det beste du kan gjøre nå er å overbevise deg selv om og forstå at dette ikke kan bli noe av. Selv om treneren kanskje er kjekk og hyggelig mot deg, så kunne det aldri ha blitt noe forhold ut av det. Han er en voksen mann og du er fortsatt ungdom. Jeg ville anbefalt deg å bare prøve å overse det, tull litt med venninnene dine om at han er kjekk og prøv å bare bagatelliser det!

 

Les artikkelen jeg har lagt ved, der står det litt mer om slike type forelskelser.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell