Hopp til hovedinnholdet

Kjenner bare følelsene for henne når vi er fra hverandre! Er jeg redd?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

heisann, er ein gutt på 19 år som er forelska i en dame på 22. vi liker hverandre godt og flørter/koser mye. men det er kun når eg ikke er med hun at eg kjenner følelsene mine for henne, eg tenker på henne hele tiden. når eg er med hun så er det nesten som det forsvinner... har hatt ein million sjangser til å kysse henne, nesten som hun legger opp til det sjøl noen ganger, men eg vet ikke ka som skjer... er eg redd? er besatt av henne når eg ikke er i lag med hun, men når eg komme hjem til hennes leilighet så føler eg ikke noe lenger.. sjønner ikke ka som feiler meg...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det kan godt hende at det er fordi du er redd. Kanskje er du redd for å binde deg til noen og merker at det begynner å bli seriøst, eller kanskje det er det at hun er eldre enn deg du tenker på. Eller det kan være at dere begge er litt anspente og nervøse når dere er sammen med hverandre, slik at det ikke blir så bra som det kunne ha blitt. Uansett hva det er så virker det jo som om du har følelser for henne. Du må kjenne litt etter hva det er du selv vil. Jeg synes du kan prøve å kysse henne selv om det er vanskelig. Ofte får man en god pekepinn på hva man føler når man har kysset, og kanskje vil det hjelpe deg å ta det ekstra steget.

 

Jeg kan ikke hjelpe deg å finne ut hva du føler, men det kan være lurt å prøve å utforske det litt med f.eks. å kysse henne. Jeg tipper at hun venter på det.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell