Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 12 år og er kjempeforelsket i en gutt som er 3-4 år eldre.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er en jente på 12 og jeg er kjempe forelsket i en gutt men han sier bare at han liker meg og ikke kan bli kjæresten min fordi det er 3-4 år mellom oss og at det kan føles litt pedofilt...ååå jeg veit ikke hva jeg skal gjøre jeg finner på ting med han jeg har klemt han OSV. men han sier bare selv om jeg elsker deg så blir det ikke noe i mellom oss fordi jeg er veldig mye eldre.. vær så snill hjelp jeg er kjempe glad i han og elsker han men han vil ikke bli sammen med meg.. Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Dersom han synes han er for gammel for deg må du respektere dette. Husk at en 12-åring og en 15, 16-åring er på to veldig forskjellige steder i livet, og et forhold vil derfor by på mange problemer. Dere er opptatt av forskjellige ting, har forskjellige venner og gjør mest sannsynlig forskjellige ting på fritiden. 

 

Jeg synes du burde vende oppmerksomheten din over på gutter som er på din egen alder. Kanskje dette kan hjelpe deg å innse at det finnes mange kjekke, hyggelige og greie gutter som er mer like deg enn det denne andre gutten er. Det vil være mye lettere å være i et forhold med en som er omtrent på samme alder som deg selv. 

 

Dersom du bare blir enda mer forelsket av å være med han burde dere ta en pause fra å være med hverandre til du har funnet deg en ny gutt å være opptatt av og forelsket i. Da vil det bli lettere å kun være venn med denne eldre gutten. 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell