Hopp til hovedinnholdet

Veldig forelsket i en gutt som går i klassen over meg!

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei:) jeg er en jente på 13 år, [snart 14] som er bare SÅÅ forelskaaa i en gutt i klassen over! jeg har likt han siden jeg gikk i 6 [nå går jeg i 8]! det begynte da engang i 6, at jeg å noen venniner stilte oss i kroken av fotballbingen å så guttene spille fotball hvor jeg plutselig fikk øye på denne gutten, og la bare mer å mer merke etter han etter det. det var liksom ... noe spesielt med han! senere fant jeg han på facebook hvor jeg så at han hadde helt samme musikksmak som meg og at vi hadde massevis av samme intresser!:-oo så en kveld jeg gikk en tur ute, kom han plutselig opp i tankene hvor jeg plutselig så opp hvor han gikk rett forbi meg !!! ... :-oo og etter det fikk vi bare mer å mere øyenkontakt.. så engang meg og noen venninder satt på en benk, kom han å kompisene forbi hvor han så på meg å la på et smil!!! og senere den kvelden, la han meg til på Facebook!!! tror dere han likte meg?? men dette er 1 år siden hvor jeg var ganske sjenert å turte ikke ta det første steget, jeg ville liksom alltid at de andre skulle det.. nå angrer jeg så sykt! jeg har sett han noenganger i friminuttene nå på ungdomskolen hvor han bare ser vekk når vi ser på hverandre.. men nå er jeg litt mindre sjenert enn jeg var ifjor, bare at det er litt vanskelig når vi ikke får øyenkontakt.. jeg tørr ikke smile eller si hei, hva om han har glemt meg? hva burde jeg gjøre? jeg er så forelska!!!!!! -hilsen en syyyyktforelsket jente.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Det høres ut som om han var litt interessert i fjor! Jeg synes du skal ta opp kontakten med han igjen for å se om det kan bli noe mellom dere to. Start med å si hei til han når dere passerer hverandre. Det å si hei er noe man kan gjøre med hvem som helst, så ikke tenk på det som flaut. Tenk heller at det er en hyggelig ting å gjøre. Dersom han smiler og sier hei tilbake kan dette tyde på at han ønsker mer kontakt. Dersom det derimot virker som om han ikke liker at du sier hei, og dersom han ignorerer deg litt når dere går forbi hverandre kan dette tyde på at han ikke er så interessert. 

 

For å ta steget videre etter du har sagt hei burde du prøve å få snakket med han på en eller annen måte. Du kan enten snakke med han på facebook eller ansikt til ansikt. Spør for eksempel om noen venninner av deg vil være med å se på en fotballkamp du vet at han skal spille. Etter kampen kan du si hei til han og legge til "bra spilt". Deretter kan du spørre om han vil være med bort til der hvor vennene dine sitter for å snakke. 

 

Hvis du vil bli kjent med han må du være litt tøff! Ta sats og håp på det beste. Det verste som kan skje er at han sier nei. Dette er selvfølgelig litt tøft å høre, men det er bedre å angre på noe man har gjort enn å angre på at man ikke turte. 

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse