Jeg er sammen med denne helt fantastiske gutten, men mange andre flørter med ham også. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg er sammen med denne helt fantastiske gutten, men mange andre flørter med ham også.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er sammen med denne helt fantastiske gutten, han er snill, følsom og alt det en gutt skal vere! Jeg tror jeg ELSKER han ! virkelig.. ! Men dette er blitt så utrolig vanskelig..! For det er selfølgelig ikkje bare jeg som har merket at han er, om jeg så må si det, helt fantastisk.. Han går i en annen klasse en meg, og alle jentene i hans klasse er hodestups forelsket i han, de flørter med han, tar på han ja, jeg så til og med 1 som befølte han.. Problemet mitt i hovudsak er at jeg blir Sjalu som bare det, men jeg tør selfølgelig ikkje si det til noen,.. jeg tok det opp med kjæresten min. Spurte han om han syntest det samme osv. men han bare lo av meg og sa jeg ikkje måtte vere bekymret, at det var meg han elsket og ville aldrig forlate meg.. men jeg går faktisk rundt å er redd hele tiden! VER SÅ SNILL .. HJELP MEG ! <3 på forhond takk.. Hilsen søderknust jente ! <'3
account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer